Pasta z makreli

21 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Wędzoną makrelę obierz z ości, oddziel od skóry, dokładnie rozdrobnij widelcem.
Dużą cebulę czerwoną, 2 jajka ugotowane na twardo, 2 ogórki kiszone pokrój drobno w kostkę. Dodaj majonez, sól, pieprz i dokładnie wymieszaj.
Podawaj do świeżego pieczywa.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...