Pasta z makreli

21 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Wędzoną makrelę obierz z ości, oddziel od skóry, dokładnie rozdrobnij widelcem.
Dużą cebulę czerwoną, 2 jajka ugotowane na twardo, 2 ogórki kiszone pokrój drobno w kostkę. Dodaj majonez, sól, pieprz i dokładnie wymieszaj.
Podawaj do świeżego pieczywa.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...