Pasta z makreli

21 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Wędzoną makrelę obierz z ości, oddziel od skóry, dokładnie rozdrobnij widelcem.
Dużą cebulę czerwoną, 2 jajka ugotowane na twardo, 2 ogórki kiszone pokrój drobno w kostkę. Dodaj majonez, sól, pieprz i dokładnie wymieszaj.
Podawaj do świeżego pieczywa.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...