Pasta z jajka i wątróbki drobiowej

24 sierpnia 2009, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Pasta z jaka i wątróbki drobiowej

Pasta do kanapek . Bardzo smaczna i prosta do zrobienia. Można ją robić gdy zostanie parę usmażonych wątróbek drobiowych z obiadu .
Czas : 30 minut

Składniki :1 jajko na twardo
4 usmażone wątróbki drobiowe
½ usmażonej cebuli
2 łyżki oleju słonecznikowego
szczypta soli
szczypta pieprzu
szczypta mielonej gałki muszkatołowej

Jajko, wątróbkę i cebulę zmielić . Dodać olej . Utrzeć na gładką masę . Doprawić do smaku solą , pieprzem i gałką muszkatołową .Wstawić na 15 minut do lodówki .
Podawać z krakersami lub razowym pieczywem z masłem .Bardzo dobrze smakuje z dodatkiem korniszona

 

nadesłane: Babciagramolka.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gdzie chodzicie w weekendy na impre…
Ja z całą rodziną często w weekendy wybieramy się do Energylandii w Zatorze. Mnóstwo...
odpryskujący lakier
Dla wzmocnienia i przedłużenia trwałości manicure możesz wykorzystać specjalne produkty typu top...
Jak schudnąć po ciąży
Aby podkręcić redukcję tłuszczu i w jak najszybszy sposób schudnąć po ciąży dzięki ćwiczeniom,...
Skręcanie włosów
Najprostszym sposobem jest związanie włosów w warkocz i pozostawienie ich na parę godzin. Najlepszy...