Pasta rybna

1 sierpnia 2014,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki pasty:
2 puszki sardynek w sosie pomidorowym 
2 jajka
ogórki kiszone (opcjonalnie)

Jajka ugotować na twardo, drobno posiekać. Ryby wyjąć z puszek razem z zalewą, ugnieść widelcem, połączyć z jajkami, dokładnie wymieszać i pasta gotowa. Podawać z ulubionym pieczywem i ewentualnie ogórkiem kiszonym.

file1406897380



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...