Pasta rybna

1 sierpnia 2014, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki pasty:
2 puszki sardynek w sosie pomidorowym 
2 jajka
ogórki kiszone (opcjonalnie)

Jajka ugotować na twardo, drobno posiekać. Ryby wyjąć z puszek razem z zalewą, ugnieść widelcem, połączyć z jajkami, dokładnie wymieszać i pasta gotowa. Podawać z ulubionym pieczywem i ewentualnie ogórkiem kiszonym.

file1406897380



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.