Pasta kanapkowa

28 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Filet z makreli w sosie pomidorowym, rozdrobnij widelcem w misce. Jeden ząbek czosnku przeciśnij przez praskę, dodaj do ryby. Koperek posiekaj bardzo drobno, dodaj do ryby. Ser biały w kostce dodaj do całości, wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj ze świeżym chlebkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...