Pasta jajeczna

26 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 5-jaj
  • 1-ogórek konserwowy
  • 2 łyżki-majonezu
  • pół łyżeczki-musztardy
  • sól
  • pieprz
  • Jaja ugotować na twardo,obrać ze skorupki, zetrzeć na tartce o małych oczkach – jaja i ogórka konserwowego, dodać sól, pieprz do smaku i wymieszać na koniec dodajemy musztardę i majonez.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Włosy wypadają i łamią się... jak s…
    Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
    Nadkwasota
    Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
    Co sądzicie o liposukcji.
    Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
    Powiekszenie biustu
    W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...