Pasta jajeczna

26 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 5-jaj
  • 1-ogórek konserwowy
  • 2 łyżki-majonezu
  • pół łyżeczki-musztardy
  • sól
  • pieprz
  • Jaja ugotować na twardo,obrać ze skorupki, zetrzeć na tartce o małych oczkach – jaja i ogórka konserwowego, dodać sól, pieprz do smaku i wymieszać na koniec dodajemy musztardę i majonez.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Uzbekistan i Kazachstan
    Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
    kąpiel noworodka
    Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
    Perfumy i Internet
    Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
    Jak przygotować się do pracy w ogro…
    Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...