Pasta jajeczna

26 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 5-jaj
  • 1-ogórek konserwowy
  • 2 łyżki-majonezu
  • pół łyżeczki-musztardy
  • sól
  • pieprz
  • Jaja ugotować na twardo,obrać ze skorupki, zetrzeć na tartce o małych oczkach – jaja i ogórka konserwowego, dodać sól, pieprz do smaku i wymieszać na koniec dodajemy musztardę i majonez.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
    Praca w dużej firmie a zarobki
    Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
    Kolczyki
    Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.