Pasta jajeczna

17 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

4 jajka ugotowane na twardo kroimy, 100 g szynki lub innej chudej wędliny kroimy drobno, dodajemy 4 łyżki śmietany, pół łyżeczki soku z cytryny, 100 g masła, sól i pieprz, wszystko mieszamy i odstawiamy na godzinę do lodówki.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...