Pasta jajeczna

17 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

4 jajka ugotowane na twardo kroimy, 100 g szynki lub innej chudej wędliny kroimy drobno, dodajemy 4 łyżki śmietany, pół łyżeczki soku z cytryny, 100 g masła, sól i pieprz, wszystko mieszamy i odstawiamy na godzinę do lodówki.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....