Parzybroda

28 lutego 2014,
dodał: Szanetka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 8 dużych ziemniaków. Nadzienie: 15 dag startego żółtego sera, 2 łyżki kwaśnej śmietany, łyżka oliwy ze szczyptą bazylii i jednym przesmażonym pomidorem lub łyżką koncentratu pomidorowego, plasterek pokrojonej wędliny wymieszanej z łyżeczką musztardy, biały ser roztarty z ziołami prowansalskimi, sól, cukier, pieprz.

Ziemniaki obrać, osuszyć na ręczniku papierowym, po czym każdy owinąć w folię. Piec w naczyniu żaroodpornym około godziny. Zanim ziemniaki się upieką, przygotować nadzienie. Odwinąć ziemniaki z folii, przeciąć na krzyż i do nacięcia włożyć nadzienie. Podawać gorące. Dobrze smakują z keczupem lub innym pikantnym sosem.

Smacznego! :)



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...