Parówki z serem w cieście francuskim

30 marca 2012, dodał: andzia6668
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

*ciasto francuskie,

*ketchup,

*musztarda,

*parówki,

* ser żółty,(2 plastry)

*parę plasterków bekonu czy szynki,

* 1 żółtko.

Ciasto francuskie smarujemy ketchupem. Parówki nacinamy wzdłuż  i w te nacięcia smarujemy musztardą . Ser kroimy w drobne paski  i wsuwamy w naciecia parówki, owijamy parówkę plastrem bekonu,a potem ciastem. Układamy na blasze wyłożonej pergaminem i pieczemy ok 20 minut w 200 stopniach.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...