Parówki z serem w cieście francuskim

30 marca 2012, dodał: andzia6668
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

*ciasto francuskie,

*ketchup,

*musztarda,

*parówki,

* ser żółty,(2 plastry)

*parę plasterków bekonu czy szynki,

* 1 żółtko.

Ciasto francuskie smarujemy ketchupem. Parówki nacinamy wzdłuż  i w te nacięcia smarujemy musztardą . Ser kroimy w drobne paski  i wsuwamy w naciecia parówki, owijamy parówkę plastrem bekonu,a potem ciastem. Układamy na blasze wyłożonej pergaminem i pieczemy ok 20 minut w 200 stopniach.



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Polecam zajrzeć do DOZu, można u nich zamówić z dostawą do apteki stacjonarnej,...
Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...