Parówki w cieście francuskim

23 sierpnia 2012, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny
Potrzebujemy:

1 opakowanie ciasta francuskiego
3-4 parówki
białko jaja
łyżeczkę natki pietruszki

Parówki kroimy na kawałki i zawijamy w gotowe ciasto francuskie. Wierzch smarujemy rozmąconym białkiem, posypujemy pietruszką i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20 minut.

file1345748733



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...