Parówki w cieście francuskim

23 sierpnia 2012, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny
Potrzebujemy:

1 opakowanie ciasta francuskiego
3-4 parówki
białko jaja
łyżeczkę natki pietruszki

Parówki kroimy na kawałki i zawijamy w gotowe ciasto francuskie. Wierzch smarujemy rozmąconym białkiem, posypujemy pietruszką i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20 minut.

file1345748733



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...