Parówki w cieście francuskim

23 sierpnia 2012,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny
Potrzebujemy:

1 opakowanie ciasta francuskiego
3-4 parówki
białko jaja
łyżeczkę natki pietruszki

Parówki kroimy na kawałki i zawijamy w gotowe ciasto francuskie. Wierzch smarujemy rozmąconym białkiem, posypujemy pietruszką i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20 minut.

file1345748733



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...