Paprykarz z dorsza

19 września 2013,
dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25dag. filetów z dorsza

1 cebula

ząbek czosnku

lyżka mąki

2 łyżki oliwy

pęczek koperku

mielona ostra papryka

3 papryczki chili

łyżka jogurtu naturalnego

sól

pieprz ziołowy

Przygotowanie:

Dwie papryczki chili posiekać ,a jedną zostawić do dekoracji.Filety z dorsza rozmrozić i pokroić na mniejsze kawałki.Obtoczyć w przyprawach z dodatkiem posiekanej papryczki chili i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.Oprószyć mąką i podsmażyć z posiekaną cebulą na oliwie.Na koniec dodać jogurt,wymieszać i całość posypać posiekanym koperkiem.Udekorować pokrojoną papryczką.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...