Papryka faszerowana mięsem i pomidorami

17 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    3 papryki
    mięso mielone
    pomidory
    cebulka
    zielona pietruszka


      Z papryki zciąć wierzchy, usunąć gniazda nasienne. Posolić w środku. Mięso zemleć (lub gotowe mielone) dodać cebulkę pokrojoną w kostkę i pomidory obrane ze skórki pokrojone w drobną kostkę, sól, pieprz oraz natkę pietruszki. Wszystko razem zagnieść. Nadziać papryki, przykryć wierzchem i zalać wodą z kostką rosołową. Gotować na wolnym ogniu 25 minut. Podawać ze smażonymi ziemniakami.

      file1263733857



      FORUM - bieżące dyskusje

      Na Jesienne smutki jakie zapachy?
      Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
      Ponadczasowe zapachy
      A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
      Czy ładny i trwały zapach musi być …
      Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
      Delikatna skóra
      Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...