Papryka faszerowana mięsem i pomidorami

17 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    3 papryki
    mięso mielone
    pomidory
    cebulka
    zielona pietruszka


      Z papryki zciąć wierzchy, usunąć gniazda nasienne. Posolić w środku. Mięso zemleć (lub gotowe mielone) dodać cebulkę pokrojoną w kostkę i pomidory obrane ze skórki pokrojone w drobną kostkę, sól, pieprz oraz natkę pietruszki. Wszystko razem zagnieść. Nadziać papryki, przykryć wierzchem i zalać wodą z kostką rosołową. Gotować na wolnym ogniu 25 minut. Podawać ze smażonymi ziemniakami.

      file1263733857



      FORUM - bieżące dyskusje

      Doda Dream Show
      Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
      Pracoholizm
      AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
      klejenie butów
      Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
      Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
      Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....