Panierowany kalafior

8 stycznia 2014,
dodał: M N
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kalafior 
3 jajka
bułka tarta
płaska łyżeczka curry
olej do smażenia
sól

Kalafior ugotować w osolonej wodzie, odsączyć, podzielić na różyczki. Panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej wymieszanej z curry. Smażyć po 1-2 minuty na rozgrzanym oleju.
Podawać z ketchupem lub innym sosem.

file1389188835



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....