Panierowany kalafior

8 stycznia 2014,
dodał: M N
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kalafior 
3 jajka
bułka tarta
płaska łyżeczka curry
olej do smażenia
sól

Kalafior ugotować w osolonej wodzie, odsączyć, podzielić na różyczki. Panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej wymieszanej z curry. Smażyć po 1-2 minuty na rozgrzanym oleju.
Podawać z ketchupem lub innym sosem.

file1389188835



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...