Panierowana cukinia

9 stycznia 2013, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 nieduże cukinie

olej do smażenia

4 łyżki bułki tartej

2 jajka

sól

Cukinie umyć, pokroić w plastry 1 cm. Jajka rozbić, dodać pół łyżeczki soli, rozbełtać widelcem. Cukinię moczyć w jajku, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju po 2 minuty z każdej strony.

zapraszam po inne przepisy na stronę:

http://przepisownik.blogspot.com/

file1357756181



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...