Panierowana cukinia

9 stycznia 2013,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 nieduże cukinie

olej do smażenia

4 łyżki bułki tartej

2 jajka

sól

Cukinie umyć, pokroić w plastry 1 cm. Jajka rozbić, dodać pół łyżeczki soli, rozbełtać widelcem. Cukinię moczyć w jajku, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju po 2 minuty z każdej strony.

zapraszam po inne przepisy na stronę:

http://przepisownik.blogspot.com/

file1357756181



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....