Panierowana cukinia

9 stycznia 2013,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 nieduże cukinie

olej do smażenia

4 łyżki bułki tartej

2 jajka

sól

Cukinie umyć, pokroić w plastry 1 cm. Jajka rozbić, dodać pół łyżeczki soli, rozbełtać widelcem. Cukinię moczyć w jajku, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju po 2 minuty z każdej strony.

zapraszam po inne przepisy na stronę:

http://przepisownik.blogspot.com/

file1357756181



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....