Owocowe szaszłyki z łososiem

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

400 g filetu z łososia
1 pomarańcza
1 mango
1/2 ananasa
oliwa
1 łyżka miodu

Produkty KAMIS:

Przyprawa Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza
100 ml Octu balsamicznego

Łososia i owoce pokrój na kawałki, nadziewaj na szpadki do szaszłyków, oprósz Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza. Posmaruj oliwą, odstaw na kilka godzin. Upieczone na ruszcie szaszłyki podawaj z sosem ze zredukowanego octu balsamicznego z dodatkiem miodu. Zredukowany ocet balsamiczny uzyskuje się, gotując ocet przez kilka minut.



FORUM - bieżące dyskusje

Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Można znaleźć, ale przy 1-kanałowym zębie.
ryby
Ja jem głównie łososia i tuńczyka.