Oscypek smażony z czosnkową nutą

17 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

1 średni oscypek (300 g)

2 łyżki klarowanego masła

2 ząbki czosnku

Oscypek kroimy w plastry o grubości 4 mm każdy. Ząbki czosnku przekrawamy wzdłuż na pół. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy czosnek i oscypka. Smażymy do momentu, aż oscypek zacznie nabierać złotego koloru.

Smacznego!

file1258475205



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...