Ocet wiśniowy

26 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Ocet wiśniowy

Ocet o smaku wiśniowym . Doskonały dodatek do surówek ( Np. z buraczków ) , marynat do pieczenia mięs .

Czas ; 30 minut

Składniki :
1/4 szklanka octu 10 %
1 szklanka soku wiśniowego
4 łyżki miodu

Wymieszać wszystkie składniki i zagotować. Przelać do małych słoiczków . Pasteryzować 10 minut.

 

nadesłane:" Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...