Ocet wiśniowy

26 sierpnia 2009, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Ocet wiśniowy

Ocet o smaku wiśniowym . Doskonały dodatek do surówek ( Np. z buraczków ) , marynat do pieczenia mięs .

Czas ; 30 minut

Składniki :
1/4 szklanka octu 10 %
1 szklanka soku wiśniowego
4 łyżki miodu

Wymieszać wszystkie składniki i zagotować. Przelać do małych słoiczków . Pasteryzować 10 minut.

 

nadesłane:" Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...