Ziemniaki gotowane 30 dag
Kotlety schabowe wcześniej usmażone 2 szt
Sałatka z pieczarek 2 porcje
Dynia marynowana 2 porcje
Olej do podsmażenia 1 łyżka
Ziemniaki z poprzedniego dnia przygrzewamy na patelni, tak żeby lekko się przyrumieniły, mieszając co jakiś czas. Kotleta przygrzać w mikrofalówce lub w piekarniku. Podawać z dowolną surówką. Szybki obiad w 10 minut.
 
         
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
                    

 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                           
                           
                          