„Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce” – recenzja

dodał: Redakcja
Leanne Campbell: „Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce”
Autorką tej książki jest córka znanego z bestsellerowej publikacji: „Nowoczesne zasady odżywiania” T. Colina Campbella. To
Leanne Campbell prezentuje nam proste przepisy na wzbogacenie naszej codziennej kuchni w zdrowe i łatwoprzyswajalne warzywa oraz owoce, bez szkody dla smaku potraw. Opiera się przy tym na najnowszych ustaleniach naukowców z dziedziny medycyny i dietetyki. Nie narzuca reżimu kalorycznego, nie sugeruje menu pełnego wyrzeczeń, lecz proponuje lżejszą i zdrowszą kuchnię, która może także leczyć już rozwijające się schorzenia!
Warto na wiosnę sięgnąć po te przepisy, a przekonacie się, jak łatwe są w przygotowaniu. Sama wprowadziłam już kilka do stałej diety i potwierdzam, że z powodzeniem zastąpiły dotychczasowe ciężkie mięsne dania.
Warto dostarczyć swojemu organizmowi to, czego potrzebuje najbardziej i co dobrze mu służy – polecam tę książkę!
Książkę poleca Wydawnictwo GALAKTYKA
Dziękujemy Wydawnictwu za przekazanie egzemplarza do recenzji –
Redakcja