Naturalne pasty warzywne Natura Smaku

21 marca 2017, dodał: Małgorzata Kopeć
Artykuł zewnętrzny

Premiera Amplusa: 100% naturalne pasty warzywne NATURA SMAKU już na rynku

 Wszyscy wiemy, że zdrowa dieta to dieta oparta na warzywach i owocach. Ale tak z ręką na sercu – kto je brokuły, buraki czy jarmuż codziennie? Kto przygotowuje sosy, dipy czy przekąski na bazie świeżych warzyw? Kto zrezygnuje z szynki czy sera na kanapce, lub sosów z sztucznymi dodatkami do mięsa, jeśli do wyboru ma tylko – otóż to! Do tej pory wyboru nie było!

 

Teraz wszystko się zmieni. Do sklepów trafił nowatorski produkt – PASTY WARZYWNE NATURA SMAKU. Na zawsze może zmienić on zwyczaje kulinarne Polaków! Sprawi, że po warzywa będziemy sięgać nie tylko częściej, ale i chętnie! Oszczędzimy czas, zadbamy o zdrowie, figurę i formę!

 Przedstawiamy Państwu w 100 procentach naturalne pasty warzywne NATURA SMAKU. Bez konserwantów, bez wzmacniaczy smaku i zapachu, bez barwników, bez soi, laktozy i glutenu. Idealne dla wegan, osób na diecie i wszystkich, którzy dbają o siebie i swoich bliskich. Dlaczego wierzymy,
że zrewolucjonizują nasz jadłospis?

Po pierwsze – PASTY WARZYWNE NATURA SMAKU POMAGAJĄ DBAĆ O ZDROWIE. Jedząc wielowarzywne pasty Natura Smaku, jesz zdrowo. Pasty nie zawierają sztucznych dodatków, konserwantów, wypełniaczy i barwników. Są bogatym źródłem błonnika i, co ważne w odchudzaniu, mają mało kalorii (mniej niż 150 kcal w 100 g).

Pasty warzywne NATURA SMAKU są innowacyjnym produktem, który składa się wyłącznie z warzyw, owoców, nasion, olejów roślinnych i przypraw. Sprawdzą się jako zdrowa przekąska, dodatek do obiadu, a także jako świetny posiłek dla osób nietolerujących laktozy czy glutenu.

Pasty warzywne NATURA SMAKU są bogate w wartości odżywcze, np.: witaminy, kwasy tłuszczowe nasycone, węglowodany i błonnik. Są idealne dla wegetarian ze względu na zawartość białka. Jakość składników oraz same pasty są weryfikowane niezależnymi badaniami w akredytowanych laboratoriach.

„Warzywa są ważnym źródłem deficytowych naturalnych związków, szczególnie błonnika pokarmowego, witamin C, A, E z grupy B i wielu składników mineralnych np.: potasu” – mówi dr hab. Inż. Piotr Gębczyński, Kierownik Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie. – „Zwłaszcza dzisiaj, kiedy intensywny tryb życia, związany z pracą, ogranicza czas na własnoręczne przygotowanie posiłków, warto zwrócić uwagę na produkty gotowe. Wybierając naturalne pasty warzywne możemy być pewni, że mamy do czynienia z bezpieczną żywnością pochodzącą z pewnego źródła”. – dodaje dr hab. Inż. Piotr Gębczyński.

Po drugie – PASTY WARZYWNE NATURA SMAKU MAJĄ UNIKATOWY SMAK, zapach i konsystencję. Pasty Natura Smaku swój niepowtarzalny smak i świeżość zawdzięczają unikatowej recepturze i pieczołowitemu procesowi wytwarzania oraz starannie wyselekcjonowanym składnikom. Pasty przygotowujemy tak, aby warzywa i owoce zachowały jak najwięcej swoich właściwości odżywczych i prozdrowotnych. Nie mielimy ich w całości, by kawałki warzyw były wyczuwalne, ale też dbamy o to, by pasty mogły się też dobrze rozprowadzać, np. na pieczywie. Ich smak powinien zaspokoić najbardziej wymagające gusta kulinarne.

– „Naszym priorytetem jest jakość oferowanych produktów. Chcieliśmy stworzyć produkt odpowiadający potrzebom i gustom konsumentów. Wiemy, że dzisiaj coraz więcej Polaków chce jeść zdrowo, a dodatkowo nie ma czasu, aby przyrządzać naturalne i smaczne posiłki. Dlatego uruchomiliśmy specjalnie dedykowaną linię produkcyjną i stworzyliśmy 100% naturalne pasty wielowarzywne. Bez sztucznych dodatków, niskokaloryczne, świetnie sprawdzające się w codziennej diecie”. – mówi Katarzyna Rybicka, członek zarządu Amplus Sp. z o.o. – „Pasty to gotowy posiłek,
w dodatku niezwykle smaczny – podkreślają to osoby, które próbowały past – a wiemy, że wiele zdrowych produktów niestety nie smakuje najlepiej. Nam udało się to zmienić. Nasze smaki są unikalne i jednocześnie tak różne, że każdy znajdzie coś dla siebie. A to nie koniec, na rynkowy debiut czekają nowe fascynujące smaki zawarte w 100% naturalnych pastach wielowarzywnych Natura Smaku.” –
dodaje.

Po trzecie – PASTY WARZYWNE NATURA SMAKU OSZCZĘDZAJĄ CZAS. Komponując pasty połączyliśmy to, co zdrowe – świeże warzywa, owoce i przyprawy, w to, co praktyczne – produkt gotowy do jedzenia. Stworzyliśmy zdrowy, gotowy wygodny i szybki w użyciu posiłek. Pasty wielowarzywne Natura Smaku.

Teraz nie trzeba tracić czasu na przyrządzanie zdrowych i naturalnych posiłków. Mamy gotowe rozwiązanie, sięgnij po 100 % naturalne pasty warzywne Natura Smaku.

 Na początek polecamy trzy unikatowe smaki: pasta warzywna NATURA SMAKU Brokuł + Jarmuż, pasta warzywna NATURA SMAKU Burak + Fasola, pasta warzywna NATURA SMAKU Marchew
+ Imbir.

 Pasta Brokuł + Jarmuż swoją świeżość zawdzięcza połączeniu zielonych warzyw z ziołami. Wyrazistego charakteru całej kompozycji nadają naturalne przyprawy. Brokuł w połączeniu z jarmużem, bogatymi w antyoksydanty zielonymi warzywami hamuje procesy starzenia. Pasta dostarcza dużą dawkę witaminy C.

 Pasta Burak + Fasola, słodycz buraka została przełamana wyrazistością świeżych, naturalnych dodatków. Burak w połączeniu z bogatymi w potas składnikami wspomaga układ krwionośny
i odporność. Naturalne przyprawy działają przeciwalergicznie i przeciwwirusowo.

 Pasta Marchew + Imbir to nowe, zaskakujące oblicze marchewki dzięki orientalnym nutom. Marchew jako znany antyoksydant zawierający witaminę A, odżywia organizm od wewnątrz, zwalcza zmarszczki i dba o wzrok.

Wyłącznym producentem i dystrybutorem past warzywnych NATURA SMAKU  jest Amplus Sp. z o.o. – wiodący polski producent i dystrybutor warzyw i owoców.

 Od połowy marca br. pasty dostępne są w wybranych sklepach sieci Stokrotka w całym kraju.
W kwietniu br. pojawią się także w wybranych sklepach sieci Żabka w całym kraju.

 

Więcej informacji:

https://amplusfoods.com/produkty/pastywarzywne/

www.facebook.pl/naturasmaku

www.instagram.com/naturasmaku

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...