Napoleonka na krakersach

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 paczka krakersów
    ½ masła
    1 budyń waniliowy
    ½ l mleka
    4 łyżki cukru
    polewa czekoladowa z orzechami
    orzechy do dekoracji


      Gotujemy budyń na mleku. Gdy ostygnie, w drugim naczyniu utrzeć masło i dodawać po łyżce budyniu, ostrożnie, żeby się nie zwarzyło. Rozłożyć jedną warstwę krakersów na kwadratowej tacy, posmarować grubo kremem i przykryć drugą warstwą. Na wierzch posmarować polewą orzechową i na wierzchu udekorować orzechami.

      file1263312358



      FORUM - bieżące dyskusje

      Włosy wypadają i łamią się... jak s…
      Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
      Nadkwasota
      Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
      Co sądzicie o liposukcji.
      Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
      Powiekszenie biustu
      W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...