Naleśniki na słono

27 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Przygotowujemy ciasto naleśnikowe. Mieszamy trzepaczką szkl. wody mineralnej gazowanej, szkl. mleka, 2 szkl. mąki, 2 jajka, szczypta soli. Smażymy naleśniki na odrobinie tłuszczu. Gotowe ciepłe naleśniki smarujemy serkiem topionym, kilka naleśników szczypiorkowym serkiem, kilka pomidorowym serkiem. Do środka dajemy paseczek wędliny, zawiamy naleśnik. Naleśniki posypujemy startym serem żółtym. Zapiekamy naleśniki w naczyniu żaroodpornym w piekarniku. Podajemy ciepłe polane keczupem.

file1259327263



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...