Naleśniki na słono

27 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Przygotowujemy ciasto naleśnikowe. Mieszamy trzepaczką szkl. wody mineralnej gazowanej, szkl. mleka, 2 szkl. mąki, 2 jajka, szczypta soli. Smażymy naleśniki na odrobinie tłuszczu. Gotowe ciepłe naleśniki smarujemy serkiem topionym, kilka naleśników szczypiorkowym serkiem, kilka pomidorowym serkiem. Do środka dajemy paseczek wędliny, zawiamy naleśnik. Naleśniki posypujemy startym serem żółtym. Zapiekamy naleśniki w naczyniu żaroodpornym w piekarniku. Podajemy ciepłe polane keczupem.

file1259327263



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...