Nadziewane pomidorki

17 listopada 2009,
dodał: cezar
Artykuł zewnętrzny

pomidory 3 szt

majonez 200 ml

koperek 1 pęczek

Pomidory myjemy, odkrajamy im czapeczki, środek wydrążamy i mieszamy z majonezem. Nadziewamy pomidory farszem z majonezem, przykrywamy odciętym pomidorkiem, dekorujemy koperkiem.

file1258477219



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...