Mus z truskawkami

18 lipca 2012,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 200 g śmietanki 30%, 400 g jogurtu naturalnego, 200 g białej czekolady, 30 dag truskawek.

Śmietankę ubić. W między czasie stopić połamaną na kawałki czekoladę i ją przestudzić. Zimną dodać do kremówki, stale ubijając. Dodawać po łyżce jogurtu. Kilka truskawek odłożyć do dekoracji, resztę zmiksować za pomocą blendera. Do 1/3 części ubitej śmietanki dodać zmiksowane truskawki. Do pucharków nakładać na przemian obie masy. Wierzch udekorować pozostałymi owocami.

file1342631880



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...