Mus poziomkowy

10 stycznia 2012, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 200 g mrożonych poziomek, 250 ml kremówki, 250g serka mascarpone, 5 łyżek cukru pudru, śmietan – fiks.

Poziomki lekko rozmrozić i rozgnieść widelcem. Dodać mascarpone. Kremówkę ubić z pudrem i fiksem, dodać do poziomek. Wymieszać na gładką masę. Przełożyć do pucharków. Dobrze schłodzić. Udekorować czekoladą.
Rozweselająca bomba witaminowa…

file1326218606



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...