Muffiny z otrębów pszennych dr Dukana

21 września 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 jajka

4 łyżki otrąb pszennych
8 łyżek otrąb owsianych
4 łyżki beztłuszczowego twarożku

1/2 łyżeczki słodziku
skórka otarta z połowy pomarańczy
łyżeczka cynamonu

borówki amerykańskie

Białka oddzielić od żółtek, ubić na sztywną pianę. Pozostałe składniki wymieszać, delikatnie połączyć z ubitymi białkami. Przełożyć do foremek na muffiny.
Piec ok. 20-30 min. w temperaturze 180 stopni.

Pycha!



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...