Muffiny z otrębów pszennych dr Dukana

21 września 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 jajka

4 łyżki otrąb pszennych
8 łyżek otrąb owsianych
4 łyżki beztłuszczowego twarożku

1/2 łyżeczki słodziku
skórka otarta z połowy pomarańczy
łyżeczka cynamonu

borówki amerykańskie

Białka oddzielić od żółtek, ubić na sztywną pianę. Pozostałe składniki wymieszać, delikatnie połączyć z ubitymi białkami. Przełożyć do foremek na muffiny.
Piec ok. 20-30 min. w temperaturze 180 stopni.

Pycha!



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...