Moje łazanki

18 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy makaron łazankowy w osolonej wodzie. Siekamy 0,50kg kapusty kiszonej gotujemy. Również siekamy mniejszy kawałek kapusty białej, gotujemy.
Na patelni smażymy drobno pokrojone 2 cebule i 3 kawałki pokrojonej kiełbasy.
Mieszamy kapusty i dodajemy do cebuli z kiełbasą, smażymy. Podajemy z makaronem.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...