Mizeria z ogórka

11 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

śmietana – gęsta, niekwaśna 1 pojemnik
sól  1/4 łyżeczki
ocet  10% 1 łyżka
cukier  1/2 łyżeczki

Ogórka obrać, cienko pokroić w plasterki. Posolić, poczekać aż nieco zmięknie. Dodać ocet, odrobinę cukru do smaku i polać śmietaną. Wymieszać, podawać do ziemniaków i mięs.

file1265924589



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...