Mizeria z ogórka

11 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

śmietana – gęsta, niekwaśna 1 pojemnik
sól  1/4 łyżeczki
ocet  10% 1 łyżka
cukier  1/2 łyżeczki

Ogórka obrać, cienko pokroić w plasterki. Posolić, poczekać aż nieco zmięknie. Dodać ocet, odrobinę cukru do smaku i polać śmietaną. Wymieszać, podawać do ziemniaków i mięs.

file1265924589



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...