Mizeria z octem jabłkowym i olejem rydzowym

4 września 2012, dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 1 ogórek zielony
  • 1 łyżeczka octu jabłkowego
  • 4 łyżeczki oleju rydzowego
  • koperek
  • sól
  • pieprz
Sposób przygotowania:
Ogórek obrać ze skórki i pokroić w plastry. Do miseczki wlać ocet, olej, dodać koperek, sól i pieprz. Wszystko ze sobą dokładnie wymieszać. Gotowym „sosem” polać ogórek.
Smacznego!

file1346749338



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...