Mizeria z octem jabłkowym i olejem rydzowym

4 września 2012,
dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 1 ogórek zielony
  • 1 łyżeczka octu jabłkowego
  • 4 łyżeczki oleju rydzowego
  • koperek
  • sól
  • pieprz
Sposób przygotowania:
Ogórek obrać ze skórki i pokroić w plastry. Do miseczki wlać ocet, olej, dodać koperek, sól i pieprz. Wszystko ze sobą dokładnie wymieszać. Gotowym „sosem” polać ogórek.
Smacznego!

file1346749338



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...