Mizeria w sosie koperkowo-musztardowym ze śmietaną i majonezem

12 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

ogórek wąż
koperek zielony
1-2 ząbki czosnku
śmietana + majonez (proporcje 2:1)
sól, pieprz, cukier
łyżeczka musztardy sarepskiej

Ogórka obrać, pokroić w plasterki, posolić niech chwilkę postoi.
Następnie zrobić sos ze śmietany, majonezu, musztardy, czosnku i polać ogórki. Jak ktoś lubi posypać koperkiem.

file1268599538



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...