Mizeria w sosie koperkowo-musztardowym ze śmietaną i majonezem

12 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

ogórek wąż
koperek zielony
1-2 ząbki czosnku
śmietana + majonez (proporcje 2:1)
sól, pieprz, cukier
łyżeczka musztardy sarepskiej

Ogórka obrać, pokroić w plasterki, posolić niech chwilkę postoi.
Następnie zrobić sos ze śmietany, majonezu, musztardy, czosnku i polać ogórki. Jak ktoś lubi posypać koperkiem.

file1268599538



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.