Mix kapuściano-paprykowy

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:
1 główka młodej kapusty
1 żółta papryka słodka
1 pęczek zielonej cebuli
2 łyżki oleju roślinnego
pieprz mielony i sól do smaku
Przygotowanie:
Kapustę umyć i drobno poszatkować. Paprykę umyć, przeciąć na pół, usunąć rdzeń i pokroić w paski. . Dodać pieprz i sól do smaku. Dodać olej sałatkowy, ponownie wymieszać i podawać.



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...