Mix kapuściano-paprykowy

6 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:
1 główka młodej kapusty
1 żółta papryka słodka
1 pęczek zielonej cebuli
2 łyżki oleju roślinnego
pieprz mielony i sól do smaku
Przygotowanie:
Kapustę umyć i drobno poszatkować. Paprykę umyć, przeciąć na pół, usunąć rdzeń i pokroić w paski. . Dodać pieprz i sól do smaku. Dodać olej sałatkowy, ponownie wymieszać i podawać.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...