Mix kapuściano-paprykowy

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:
1 główka młodej kapusty
1 żółta papryka słodka
1 pęczek zielonej cebuli
2 łyżki oleju roślinnego
pieprz mielony i sól do smaku
Przygotowanie:
Kapustę umyć i drobno poszatkować. Paprykę umyć, przeciąć na pół, usunąć rdzeń i pokroić w paski. . Dodać pieprz i sól do smaku. Dodać olej sałatkowy, ponownie wymieszać i podawać.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...