Grillowany misz-masz

12 czerwca 2012, dodał: wampirek19nal
Artykuł zewnętrzny

Z foli aluminiowej robimy sporą miseczkę, wsypujemy pokrojoną cebulkę, paprykę, boczek, kiełbasę, pieczarki, pierś z kurczaka i co nam do głowy przyjdzie, solimy, pieprzymy, dodajemy ziół prowansalskich, przyprawy do kurczaka z grilla, czosnku i pieprzu ziołowego. Zawijamy to folią i taką paczuszkę kładziemy na grilla, pieczemy ok. godziny:)

Najsmaczniejszy jest z z bułeczką zgrillowaną z przyprawą „do grzanek złocistą”

Smacznego:)



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...