Miód do kawy – Bartnik Mazowiecki®

Avatar photo
8 lutego 2023,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Nie wyobrażasz sobie małej czarnej o poranku? Idealnie mocna, idealnie aromatyczna z cukrem lub bez, a może z ulubionym dodatkiem: mleka, miodem, cynamonem? . Spotkanie z przyjaciółkami, poranne „5 minut” dla siebie, czy też picie jej w południe dla pobudzenia uwagi. Idealnie gdy jest połączona z wyrafinowanym dodatkiem… Nie istnieje jedna nieomylna zasada dotycząca idealnego czasu na picie kawy, nie ma natomiast wątpliwości, że biały cukier jest kiepskim wyborem do słodzenia napoju.

miód do kawy

Jeśli uwielbiasz rozpoczynać poranki aromatyczną kawą pomyśl o nietuzinkowym dodatku do niej. Marka Bartnik Mazowiecki przygotowała dla konsumentów – miód do kawy. To innowacyjny produkt, który nadaje kawie słodyczy, a do tego podkreśla jej naturalny smak. Przy tworzeniu miodu do kawy wykorzystano specjalną przyprawę kardamonową, która zachwyca zarówno korzennymi nutami, jak i wyjątkowymi właściwościami. Kardamon znany jest ze swoich właściwości przeciwbakteryjnych, przeciwwirusowych i rozgrzewających. Przy walce z infekcjami i wzmacnianiu odporności niezawodny okazuje się także cynamon, który ma działanie przeciwgrzybicze i przeciwzapalne. Natomiast goździki posiadają właściwości antyseptyczne oraz łagodzące ból. Miód do kawy nie zawiera dodatku cukru, żadnych innych dodatków ani konserwantów i w całości jest wyrobem naturalnym.

Tak przygotowana kawa zachwyca aromatem i głębią smaku. Po prostu spróbuj i się zakochaj….

Marka

Bartnik Mazowiecki to rodzinna pasieka położona w sercu Mazowsza. W obecnym kształcie nasza rodzinna pasieka „Bartnik Mazowiecki” to efekt pasji oraz wieloletniej pracy jej założyciela, czyli Edwarda Kalińskiego. Początkowo nasza pasieka prowadzona była hobbystycznie, lecz wraz z biegiem lat oraz nabywanym doświadczeniem praca przy pszczołach stała się naszym głównym zajęciem. Obecnie Bartnik Mazowiecki to pasieka licząca kilkaset rodzin pszczelich, którymi opiekuje się Edward Kaliński wraz z córką Justyną, która dla pszczelarstwa zrezygnowała z pracy w korporacji. Praca przy pszczołach oraz dostarczanie naszym Klientom prawdziwego, naturalnego miodu oraz zdrowego pyłku pszczelego sprawia nam mnóstwo radości! Obecnie śmiało możemy stwierdzić, że praca jest równocześnie pasją.

Cena:
Miód do kawy Bartnik Mazowiecki® (400 g): 29,99 zł
Produkt w sprzedaży internetowej pod adresem: www.bartnikmazowiecki.pl



FORUM - bieżące dyskusje

jaką wodę pić?
Nie lubisz smaku samej wody? Miałam tak kiedyś, a potem jakoś się przyzwyczaiłam.
Ogólnie o zdrowiu
Witaminka D musi być, do tego B12 i jak czuję się gorzej,...
Problem z włosami
No właśnie, słusznie zauważyłaś Iwonko, że to skład powinien decydować o wyborze suplementu. Zazwyczaj...
Na Jesienne smutki jakie zapachy?
O zapachu prania? :D Brzmi ciekawie. Zawsze lubiłam tę świeżość, jak ktoś w pobliżu...

Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.