Miętowy koktajl ze szpinaku i mango na upalne dni

7 marca 2011, dodał: gosiuha
Artykuł zewnętrzny

Miętowy koktajl ze szpinaku i mango

120 g świeżego szpinaku garść liści świeżej mięty
1 dojrzałe mango, obrane i pokrojone na kawałki
sok jabłkowy lub woda mineralna ( kto jak woli, sok może może być z kartonu)
8 kostek lodu do podania

Przygotowanie:

Szpinak opłukać i osuszyć, wcisnąć do pojemnika blendera na przemian z mango i miętą. Wlać 1/2 szklanki soku jabłkowego lub wody mineralnej i zacząć miksować, aż wszystkie składniki się połączą. Podawać z kostkami lodu. Koktajl bardzo orzeźwia w upalne dni.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...