Miętowy koktajl ze szpinaku i mango na upalne dni

7 marca 2011,
dodał: gosiuha
Artykuł zewnętrzny

Miętowy koktajl ze szpinaku i mango

120 g świeżego szpinaku garść liści świeżej mięty
1 dojrzałe mango, obrane i pokrojone na kawałki
sok jabłkowy lub woda mineralna ( kto jak woli, sok może może być z kartonu)
8 kostek lodu do podania

Przygotowanie:

Szpinak opłukać i osuszyć, wcisnąć do pojemnika blendera na przemian z mango i miętą. Wlać 1/2 szklanki soku jabłkowego lub wody mineralnej i zacząć miksować, aż wszystkie składniki się połączą. Podawać z kostkami lodu. Koktajl bardzo orzeźwia w upalne dni.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....