Mięso z zupy

2 lutego 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Jeśli nie masz ochoty jeść mięsa, na którym gotowała się zupa i nie masz psa, który chętnie je zje – zamroź je. Po ugotowaniu kilku zup, zbierze się porcja idealna do zmielenia i zrobienia farszu do pierogów.

file1265120370



FORUM - bieżące dyskusje

Wydarzenia w Twoim mieście !
Gdy pracowałam na drugie zmiany, omijały mnie wszystkie wydarzenia. Przez kilka lat pracowałam...
Ploteczki - ogólny Off Topic :D
A to prawda. Zastanawiają mnie te stacje badania jakości powietrza. Dziwne, że w...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
U mnie w pracy połowa choruje, ale na przeziębienie, nie na Stratusa, który...
Związki wyznaniowe - dlaczego powst…
Takie grupy zaspokajają jakieś konkretne potrzeby i to skłania ludzi do przynależności. Dodatkowo wspólne...