Mięso z zupy

2 lutego 2010, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Jeśli nie masz ochoty jeść mięsa, na którym gotowała się zupa i nie masz psa, który chętnie je zje – zamroź je. Po ugotowaniu kilku zup, zbierze się porcja idealna do zmielenia i zrobienia farszu do pierogów.

file1265120370



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Wczesne truskawki niezdrowe?
Wiadomo, że aby szybko urosły w tunelu foliowym czy szklarni, są faszerowane chemią...
Podwyżki opłat sanatoryjnych
Co to za opłaty, 200-300 zł za kilkanaście dni wczasów? Często nie jeżdżą...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Już widzę, jak dziadkowie w kurnych chatkach na wsi inwestują w panele... Zostawią...
W jakiej pozycji spać?
Ja śpię na plecach na wznak, bo mi tak wygodnie;)