Mielone z podgrzybków

30 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 500g mieszanego mięsa mielonego
  • 250g podgrzybków
  • 1 średnia cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 jajko
  • olej
  • tarta bułka
  • sól
  • pieprz
  • Podgrzybki oczyścić , umyć,osączyć,odciąć trzony,kapelusze drobno pokroić. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Grzyby podsmażyć na oleju,aż puszczą sok i odparować.Dodać pokrojoną cebule,posiekany czosnek,podsmażyć razem przez kilka minut, przestudzić,połączyć z mięsem i jajkiem, dodając pieprz i sól. Formować okrągłe kotlety, panierować w tartej bułce i usmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.



    FORUM - bieżące dyskusje

    botoks gdzie kupić?
    Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
    Praca w dużej firmie a zarobki
    Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...