Mielone pałeczki

8 kwietnia 2010, dodał: paula
Artykuł zewnętrzny

składniki:

40dag.mięsa mielonego,

sól,  pieprz, majeranek, liście laurowe, jajko


Przygotowanie:

    Mięso mielone mieszamy z jajkiem, dodajemy wyciśnięty ząbek czosnku, następnie majeranek, sól, pieprz i bardzo drobno pokruszone liście laurowe. Całość dobrze mieszamy, formujemy w dłonie wałeczki i przez środek przekładamy patyczek do szaszłyków. Układamy na grillu i pieczemy ok.15 minut.

    file1270736793



    FORUM - bieżące dyskusje

    zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
    "Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
    Outlet - Promocje
    Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
    Jaki odkurzacz
    Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
    Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
    Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...