Mielone pałeczki

8 kwietnia 2010,
dodał: paula
Artykuł zewnętrzny

składniki:

40dag.mięsa mielonego,

sól,  pieprz, majeranek, liście laurowe, jajko


Przygotowanie:

    Mięso mielone mieszamy z jajkiem, dodajemy wyciśnięty ząbek czosnku, następnie majeranek, sól, pieprz i bardzo drobno pokruszone liście laurowe. Całość dobrze mieszamy, formujemy w dłonie wałeczki i przez środek przekładamy patyczek do szaszłyków. Układamy na grillu i pieczemy ok.15 minut.

    file1270736793



    FORUM - bieżące dyskusje

    Uzbekistan i Kazachstan
    Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
    kąpiel noworodka
    Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
    Perfumy i Internet
    Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
    Jak przygotować się do pracy w ogro…
    Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...