Mielone ekspresowe-cebulkowe

9 lutego 2010, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

mięso mielone 1 kg

przyprawa do mięsa 1op

jajko 1 szt

bułka tarta 1 szkl

Mięso mielone przyprawiamy przyprawą, dodajemy jajko, mieszamy. Następnie cebule obieramy i kroimy w kostkę, dodajemy do mięsa. Na koniec dodajemy jajko, bułkę tartą. Formujemy kotlety. Smażymy na złoty kolor z obu stron.

file1265701399



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...