Miecznik z grilla

8 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Miecznik z grilla z rukolą

Składniki:
4 steki z miecznika
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1/2 łyżeczki soli i pieprzu
4 szklanki rukoli lub szpinaku
1/4 szklanki oliwy
½ kg pomidorków koktailowych
Garnish: posiekana natka pietruszki
Przygotowanie:
Ryby oprószyć solą i pieprzem, pokropić oliwą i grillować raz obracając od 8 do 10 min. Rukolę skropić oliwą, dodać przekrojone na pół pomidorki, na wierzch ułożyć rybę. Rybę polać 1 łyżką oliwy. Udekorować pietruszką. Można podawać z paluszkami chlebowymi i oliwkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D