Miecznik z grilla

8 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Miecznik z grilla z rukolą

Składniki:
4 steki z miecznika
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1/2 łyżeczki soli i pieprzu
4 szklanki rukoli lub szpinaku
1/4 szklanki oliwy
½ kg pomidorków koktailowych
Garnish: posiekana natka pietruszki
Przygotowanie:
Ryby oprószyć solą i pieprzem, pokropić oliwą i grillować raz obracając od 8 do 10 min. Rukolę skropić oliwą, dodać przekrojone na pół pomidorki, na wierzch ułożyć rybę. Rybę polać 1 łyżką oliwy. Udekorować pietruszką. Można podawać z paluszkami chlebowymi i oliwkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....