Maślaki w śmietanie

30 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 kg maślaków
  • 2 cebule
  • 2 łyżki masła
  • 0.25l śmietany
  • sol
  • pieprz
  • Oczyszczone grzyby pokrojone w plastry obgotować, odcedzić, dodać pokrojona w kostkę cebule, masło, sol, pieprz do smaku. Poddusić kiedy grzyby będą miękkie dodać śmietanę przez chwile zagotować.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
    Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
    Jak ugotować kalafior?
    > Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
    sposób na paznokcie
    To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
    Metamorfoza fryzury
    Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...