Maślaki w śmietanie

30 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 kg maślaków
  • 2 cebule
  • 2 łyżki masła
  • 0.25l śmietany
  • sol
  • pieprz
  • Oczyszczone grzyby pokrojone w plastry obgotować, odcedzić, dodać pokrojona w kostkę cebule, masło, sol, pieprz do smaku. Poddusić kiedy grzyby będą miękkie dodać śmietanę przez chwile zagotować.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Tomaszów Mazowiecki
    W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
    Zakazane imiona dla dzieci
    Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
    rozstępy w bardzo młodym wieku
    Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
    Wyjazd na Podlasie
    Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....