Maślaki w śmietanie

30 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 kg maślaków
  • 2 cebule
  • 2 łyżki masła
  • 0.25l śmietany
  • sol
  • pieprz
  • Oczyszczone grzyby pokrojone w plastry obgotować, odcedzić, dodać pokrojona w kostkę cebule, masło, sol, pieprz do smaku. Poddusić kiedy grzyby będą miękkie dodać śmietanę przez chwile zagotować.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Motyle w obiektywie
    Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
    Motyle w obiektywie
    https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
    Błąd lekarski?
    Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
    Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
    Ja nie mam i jakoś żyję ☺