Marchewka po francusku

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 marchew
1 garść rodzynek
kilka ziaren kolendry
ocet winny
olej arganowy
sól
pieprz
gałązka pietruszki

Przygotowanie:
Marchewkę umyć, obrać i zetrzeć na tarce. Dodać rodzynki i ziarna kolendry. Pokropić olejem arganowym i octem balsamicznym. Doprawić solą i pieprzem. Ozdobić gałązką pietruszki. Pozostawić na noc w lodówce.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...