Marchewka po francusku

6 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 marchew
1 garść rodzynek
kilka ziaren kolendry
ocet winny
olej arganowy
sól
pieprz
gałązka pietruszki

Przygotowanie:
Marchewkę umyć, obrać i zetrzeć na tarce. Dodać rodzynki i ziarna kolendry. Pokropić olejem arganowym i octem balsamicznym. Doprawić solą i pieprzem. Ozdobić gałązką pietruszki. Pozostawić na noc w lodówce.



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...