Makaron z sosem śmietanowo-szpinakowym

12 marca 2013,
dodał: anula81
Artykuł zewnętrzny
Składniki:

2 garście szpinak świeży,
200 ml śmietana 18 proc,
2 garście ser parmezan tarty,
2 łyzki masło,
do smaku Sól,
makaron

Na rozgrzane masło wrzucamy szpinak dosłownie 1 min mieszamy , dodajemy śmietanę , sól, ser i chwilkę smazymy jakieś 5 min :D
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu , potem tylko łączymy i smacznego .

file1363088736



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....