Makaron penne z serem camembert

3 kwietnia 2013,
dodał: glammadame1990
Artykuł zewnętrzny

 

Makaron penne – 200 g
Camembert – 1 opakowanie
Papryka czerwona – 2 sztuki
Papryka żółta – 2 sztuki
Szparagi zielone – 8 sztuk
Pomidorki koktailowe – 8 sztuk
Cukinia – 15 plastrów
Koper ogrodowy

Składniki:
Makaron penne – 200 g
Camembert – 1 opakowanie
Papryka czerwona – 2 sztuki
Papryka żółta – 2 sztuki
Szparagi zielone- 8 sztuk
Pomidorki koktailowe – 8 sztuk
Cukinia – 15 plastrów
Koper ogrodowy

Przygotowanie:
1. Makaron penne gotujemy we wrzącej i osolonej wodzie około 15 minut.
2. Ser Camembert kroimy w trójkąty.
3. Papryki kroimy w paski. Gotujemy szparagi.
4. Cukinie kroimy w plastry, następnie grillujemy z obu stron.
5. Pomidorki oraz koperek myjemy. Koper siekamy.
6. Makaron mieszamy z warzywami, dodajemy ser. Koperek łączymy z odrobiną oliwy i polewamy danie. Delikatnie mieszamy.

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Konferencje w Hotelu
Chyba coraz mniej takich wydarzeń, firmy już nie inwestują w eventy tak jak kiedyś...
Prezent dla rodziców
Teraz nie ma już tego zwyczaju, mlodzi chcą tylko dla siebie wszystko...
Meningokoki
Jednak szczepienia zmniejszyły śmiertelność wśród dzieci....
Ptak Outlet
Bo każdy ma już tyle ciuchów w domu, że bez sensu kupować kolejne....