URODA I ZDROWIE

Makaron Fusilli z karczochami

24 listopada 2014, dodał: Damian Dragański

Składniki:

  • 200 g makaronu Malma Fusilli
  • Pół słoika serc karczochów
  • Pół słoika suszonych pomidorów w oleju
  • 25 g szynki parmeńskiej
  • Oliwa extra virgin
  • Sól, pieprz
  • 25 g rukoli
  • Ser parmigiano regiano
  • 3 ząbki czosnku

Przygotowanie:

Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.

Na oliwie przesmażamy czosnek, dodajemy karczochy i pomidory. Chwilę dusimy.

file1416820252

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Witaminki dla chłopczyka i dziewczy…
Dzieciom daję tylko dwie witaminy, mianowicie D3 w ilości 1000 oraz Ascolip czyli...
Cera wrażliwa i naczynkowa - jakie …
Przy takiej cerze trzeba suplementować dobrej jakości witaminę C - polecam w formie liposomalnej...
darmowe dzwonki na telefon
https://dzwonkinatelefon.pl/ to serwis specjalizujący się w udostępnianiu bezpłatnych dzwonków na telefony, kompatybilnych ze wszystkimi...
Czyraki
Mam podobny problem już kilka lat, tylko zaczyna się jesień, zima zaraz mi...