Makaron Fusilli z karczochami

24 listopada 2014,
dodał: Damian Dragański
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 200 g makaronu Malma Fusilli
  • Pół słoika serc karczochów
  • Pół słoika suszonych pomidorów w oleju
  • 25 g szynki parmeńskiej
  • Oliwa extra virgin
  • Sól, pieprz
  • 25 g rukoli
  • Ser parmigiano regiano
  • 3 ząbki czosnku

Przygotowanie:

Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.

Na oliwie przesmażamy czosnek, dodajemy karczochy i pomidory. Chwilę dusimy.

file1416820252



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...