Makaron Fusilli z karczochami

24 listopada 2014,
dodał: Damian Dragański
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 200 g makaronu Malma Fusilli
  • Pół słoika serc karczochów
  • Pół słoika suszonych pomidorów w oleju
  • 25 g szynki parmeńskiej
  • Oliwa extra virgin
  • Sól, pieprz
  • 25 g rukoli
  • Ser parmigiano regiano
  • 3 ząbki czosnku

Przygotowanie:

Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.

Na oliwie przesmażamy czosnek, dodajemy karczochy i pomidory. Chwilę dusimy.

file1416820252



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...