Łosoś z rusztu z sosem czosnkowym

6 sierpnia 2014, dodał: Sfera Group
Artykuł zewnętrzny

Składniki:                                

  • 4 dzwonka świeżego łososia (ok. 2 cm)
  • sok z jednej cytryny
  • Sos czosnkowy marki Tarsmak
  • olej
  • sól
  • grubo mielony pieprz

Wykonanie:

Łososia doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem i dokładnie skropić sokiem z cytryny. Odstawić do lodówki na pół godziny. Następnie wysmarować olejem folię aluminiową i zawinąć w nią każde dzwonko. Tak przygotowanego łososia piec na ruszcie na średnim ogniu po ok. 6-7 minut z każdej strony. Podawać z Sosem czosnkowym marki Tarsmak.


file1407365589



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać facetom do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować w normalnej...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D