Łosoś smażony na masełku

2 marca 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

* łosoś dzwonki 2 szt
* masło
* wegeta lub sól
* sok z cytryny
* pieprz biały lub czarny

Rybę myjemy osuszamy większe, dzwonka przekrawamy. Skrapiamy dobrze sokiem z cytryny, odstawiamy na 10 minut. Następnie wegetujemy i pieprzymy, odstawiam w chłodne miejsce na 30 min. Smażymy na masełku po obu stronach.

file1267523487



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Łosoś smażony na masełku

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Wczesne truskawki niezdrowe?
Wiadomo, że aby szybko urosły w tunelu foliowym czy szklarni, są faszerowane chemią...
Podwyżki opłat sanatoryjnych
Co to za opłaty, 200-300 zł za kilkanaście dni wczasów? Często nie jeżdżą...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Już widzę, jak dziadkowie w kurnych chatkach na wsi inwestują w panele... Zostawią...
W jakiej pozycji spać?
Ja śpię na plecach na wznak, bo mi tak wygodnie;)