Łosoś smażony na masełku

2 marca 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

* łosoś dzwonki 2 szt
* masło
* wegeta lub sól
* sok z cytryny
* pieprz biały lub czarny

Rybę myjemy osuszamy większe, dzwonka przekrawamy. Skrapiamy dobrze sokiem z cytryny, odstawiamy na 10 minut. Następnie wegetujemy i pieprzymy, odstawiam w chłodne miejsce na 30 min. Smażymy na masełku po obu stronach.

file1267523487



FORUM - bieżące dyskusje

Dopłaty do węgla
Odchodzenie od węgla powinno wykluczyć dopłat,y żeby nie zachęcać do kupna dużych ilości...
Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.