Łosoś smażony na masełku

2 marca 2010,
dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

* łosoś dzwonki 2 szt
* masło
* wegeta lub sól
* sok z cytryny
* pieprz biały lub czarny

Rybę myjemy osuszamy większe, dzwonka przekrawamy. Skrapiamy dobrze sokiem z cytryny, odstawiamy na 10 minut. Następnie wegetujemy i pieprzymy, odstawiam w chłodne miejsce na 30 min. Smażymy na masełku po obu stronach.

file1267523487



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....