Łosoś po królewsku

24 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

grilled9a

Składniki:

2 pomarańcze
4 filety z łososia, oczyszczone
sól do smaku
1 łyżeczka czerwonego octu winnego
2 zielone cebule, pokrojone
1 łyżeczka czarnego pieprzu

Przygotowanie:

Obrać pomarańcze, oczyścić, usunąć rdzeń. Pokroić w plastry lub kostkę. Łososia doprawić solą i usmażyć w piekarniku lub na grillu. Polać octem i ułożyć plasterki pomarańczy, posypać cebulką i pieprzem. Włożyć do piekarnika na ok. 1-2 min. Udekorować według uznania.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺