Łosoś na krakersach

5 stycznia 2012,
dodał: GastroMonia
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • chipsy
  • łosoś wędzony
  • awokado
  • 2 łyżki musztardy ostrej
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
  • świeży koperek
Przygotowanie:
Awokado musi być miękkie. Ugniatamy je widelcem na papkę, dodajemy musztardę, wyciśnięty czosnek, sól oraz pieprz. Układamy na talerzu chipsy, następnie małe kawałeczki łososia a na sam wierzch nasz mus awokadowy. Przystrajamy koperkiem.

file1325745906



FORUM - bieżące dyskusje

Domy modułowe - opinie
Na pewno elewacja zniszczy się warunkami pogodowymi, a czy będzie dalej miała właściwości termoizolacyjne...
Egzotyczne zwierzęta w domach?
Ktoś podobno trzymał krokodyla w wannie, co trzeba mieć w głowie żeby...
Przewożenie dziecka w taksówce
Ogólnie fotelik daje dobre zabezpieczenie dziecku, więc nie warto tu ryzykować jego brakiem.
Modny manicure na imprezę
Ja wybieram zawsze klasyczny, beżowy.