Łosoś glazurowany

24 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

grilled-salmon-recipe-6-6-07a

Składniki:

3 łyżki ciemnego brązowego cukru
4 łyżeczki musztardy Dijon
1 łyżeczka sosu sojowego
ocet ryżowy
steki lub filety z łososia
bób i rzodkiewka (opcjonalnie)

Przygotowanie:

Przygotować grill. Wymieszać brązowy cukier z musztardą, octem ryżowym i sosem sojowym. Poglazurować filety (mocno). Grillować około 4 minut. Oczyścić rybę z przypalonej glazury. Podawać z wybranymi przez siebie dodatkami, proponuję ugotowany bób i rzodkiewkę.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...