Lody w gorących malinach

13 lutego 2012,
dodał: Domi z kuchni
Artykuł zewnętrzny
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • 1 szklanka malin świeżych lub mrożonych
  • ew. bita śmietana

Maliny włożyć do rondelka, podgrzać i rozgotować, aż powstanie gorąca pulpa. Z lodów uformować gałki. Maliny przełożyć do dwóch pucharków i włożyć po gałce lodów. Na koniec udekorować bitą śmietaną i od razu podawać.

file1329155209



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...